دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی: تقویت فرهنگ عمومی راهی برای افزایش هم‌بستگی اجتماعی است فرهنگ عمومی، زیربنای سلامت جامعه است درگذشت «کوئینسی جونز» تهیه‌کننده آثار مایکل جکسون در ۹۱ سالگی تسهیلات تبصره ۱۸ وزارت فرهنگ به چه کسانی تعلق می‌گیرد؟ اکران سیار «آسمان غرب» میلیاردی شد «سعیداسلام‌زاده» مدیر روابط عمومی معاونت هنری شد دلیل تعطیلی برنامه «شیوه» شبکه چهار چه بود؟ نگاهی به مجموعه‌داستان «نیمۀ تاریک ماه» هوشنگ گلشیری نگاهی به ذات سیال «فرهنگ عمومی» و آیین‌نامه‌های بدون ضمانت اجرایی صفحه نخست روزنامه‌های کشور - دوشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۳ «دزدان دریایی کارائیب» جدید بدون حضور جانی دپ پیام رئیس انجمن بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان منتشر شد انتشار نسخه مجازی آلبوم عاشقانه «نوازشگر» چرا «سفره ایرانی» کیانوش عیاری پس از ۲۰ سال هنوز اکران نشده است؟ حکایت آبی که صدراعظم نخورد درباره عکاسی تئاتر که پس از ۷ سال به جشنواره رضوان اضافه شد معرفی چند کتاب برای علاقه ­مندان به یادگیری وزن شعر | آراستن طبع موزون
سرخط خبرها

صندوق اعتباری هنریکی از بازوان مهم عدالت فرهنگی در وزارت ارشاد است 

  • کد خبر: ۱۷۸۵۴۸
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۳
صندوق اعتباری هنریکی از بازوان مهم عدالت فرهنگی در وزارت ارشاد است 
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: صندوق اعتباری هنر نیز یکی از بازوان مهم عدالت فرهنگی در وزارت ارشاد است که حامی قرارگاه بوده و عضویت، بیمه و تسهیلات در مناطق محروم را پوشش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد مقیمی در ارتباط با اجرای عدالت فرهنگی اظهار داشت: شعار دولت سیزدهم و به ویژه وزارت ارشاد از ابتدا، برقراری عدالت فرهنگی و محرومیت‌زدایی بوده است؛ از این رو برای نخستین‌بار در این وزارتخانه قرارگاه عدالت فرهنگی و محرومیت‌زدایی شکل گرفت و وزیر در این حوزه مشاور دارد و این نشان‌دهنده وجود رویکرد وزارت ارشاد در این باره به صورت عملیاتی است.

وی افزود: حدود ۱۸۰ شهرستان در کشور وجود دارد که با تعاریف مختلف مشمول اولویت در عدالت فرهنگی و محرومیت‌زدایی می‌شوند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور فرهنگی و اجتماعی مناطق محروم با بیان اینکه به دنبال توزیع منابع به طور عادلانه هستیم، عنوان کرد: یکی از راهبرد‌های جدی در قرارگاه عدالت فرهنگی اختصاص اعتبارات به بخش‌های قاعده‌ای در هرم وزارت ارشاد است.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای عدالت فرهنگی بیان کرد: حدود ۵۰ سفر شهرستانی به نقاط مختلف کشور انجام شده و می‌توان گفت که این سرکشی و تغییر نگاه نسبت به عدالت فرهنگی، اولین و مهم‌ترین اقدام است که در وزارت ارشاد دنبال می‌شود؛ وجود مشاور و قرارگاه در این حوزه و اولویت یافتن موضوع عدالت فرهنگی در همه معاونت‌ها گویای این تغییر نگاه است.

مقیمی اضافه کرد: آموزش رایگان هنر برای بیش از ۶۰ هزار نفر در مناطق کم‌برخوردار کشور از جمله اقدامات انجام شده در راستای عدالت فرهنگی است که با دو هدف استمرار و ورود به چرخه اقتصاد هنر دنبال می‌شود.

وی افزود: صندوق اعتباری هنر نیز یکی از بازوان مهم عدالت فرهنگی در وزارت ارشاد است که حامی قرارگاه بوده و عضویت، بیمه و تسهیلات در مناطق محروم را پوشش می‌دهد.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور فرهنگی و اجتماعی مناطق محروم ادامه داد: هر کسی که در مناطق کم‌برخوردار کتاب آماده برای چاپ داشته باشد، بسته به نوع کتاب وام بلاعوض دریافت کرده و تسهیلاتی به او تعلق می‌گیرد تا بتواند کتاب خود را چاپ کند؛ همچنین برگزاری نمایشگاه برای انواع آثار هنری نیازمند هزینه است که در مناطق کم‌برخوردار با کمک صندوق اعتباری هنر انجام می‌شود.

وی با اشاره به حمایت از برگزاری رویداد‌ها در مناطق محروم تصریح کرد: اولین جشنواره نغمه‌های رضوی سرحد در سال گذشته در حدود هفت شهرستان کم‌برخوردار استان خراسان رضوی با حمایت وزارت ارشاد برگزار شد.

مقیمی در ارتباط با تسهیل صدور مجوز در مناطق کم‌برخوردار عنوان کرد: کارگروه ویژه در خصوص مناطق محروم در صندوق اعتباری هنر تشکیل شده و شرایطی که برای صدور یک مجوز در مرکز استان وجود دارد، اما در شهرستان نیست را تسهیل می‌کند.رویکرد وزارت ارشاد در دو سال گذشته، توسعه عدالت فرهنگی بوده که به صورت عملی نیز اتفاق افتاده است.

وی در ارتباط با پیگیری چالش‌های خبرنگاران در وزارت ارشاد گفت: در چند روز گذشته در جلسات مختلف با حضور رئیس‌جمهور، مشکلات خبرنگاران مثل مسکن و معیشت مطرح شده و این موضوعات به طور جدی از جانب وزیر درحال پیگیری است.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور فرهنگی و اجتماعی مناطق محروم افزود: به نتیجه رسیدن این مسائل دشوار است، موضوع مسکن اصحاب فرهنگ و هنر از جمله خبرنگاران در مسکن ملی به طور ویژه مطرح شده است.

وی با بیان اینکه بخشی از این مسائل استانی است و اداره ارشاد استان به همراه خانه مطبوعات باید آن را پیگیری کنند، تصریح کرد: زمینه‌ها و اراده برای حل این مشکلات وجود دارد و نیازمند رکن سوم پیگیری است؛ پیگیری‌های فردی همیشه پاسخگو نیست و پیگیری‌های جمعی بیشتره به نتیجه می‌رسد، اما در این باره هنوز نقاط ضعفی وجود دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->