شعر افشین علا خطاب به رژیم صهیونی | عاقبت بیت‌المقدس را رها خواهیم کرد فریبرز عرب‌نیا: ترجیح می‌دهم در کنار مردم کشور عزیزم باشم + فیلم سریال محرمی «جایی برای همه» روی آنتن شبکه دو + زمان پخش آمار فروش سینماها در روزهای جنگ بین اسرائیل و ایران اکران سیار فیلم‌های کودکانه در مشهد کارگردان فیلم بعدی «جیمز باند» مشخص شد «کاتیا فولمر» ایران‌شناس آلمانی درگذشت فصل پایانی سریال «اسکویید گیم» در راه است تکرار سریال «مختارنامه» از شبکه آی‌فیلم (محرم ۱۴۰۴) + زمان پخش قدردانی سخنگوی پلیس از اصحاب قلم در دوران جنگ رژیم صهیونیستی علیه ایران | عزیزان رسانه، گل کاشتید، دستانتان را می‌بوسم برنامه‌های حمایتی وزارت فرهنگ و ارشاد برای جبران خسارات گروه‌های موسیقی و نمایشی اجرای باشکوه ارکستر سمفونیک تهران در میدان آزادی حسام خلیل‌نژاد، بازیگر سینما و تلویزیون: اگر امروز هنری هست، میراث شهیدان است فیلم‌های آخر هفته تلویزیون (۵ و ۶ تیر ۱۴۰۴) + شبکه و زمان پخش سیمای محرم ۱۴۰۴ | معرفی برنامه‌های ویژه تلویزیون همراه با زمان پخش چرا توزیع سریال «شکارگاه» به تعویق افتاد؟ فرصت تماشای فیلم با قیمت نیم‌بها تا کی ادامه دارد؟ شعر‌هایی به‌مثابه موشک | شاعران مشهدی در کنار مدافعان وطن ایستادند
سرخط خبرها

صندوق اعتباری هنریکی از بازوان مهم عدالت فرهنگی در وزارت ارشاد است 

  • کد خبر: ۱۷۸۵۴۸
  • ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۳
صندوق اعتباری هنریکی از بازوان مهم عدالت فرهنگی در وزارت ارشاد است 
مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: صندوق اعتباری هنر نیز یکی از بازوان مهم عدالت فرهنگی در وزارت ارشاد است که حامی قرارگاه بوده و عضویت، بیمه و تسهیلات در مناطق محروم را پوشش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد مقیمی در ارتباط با اجرای عدالت فرهنگی اظهار داشت: شعار دولت سیزدهم و به ویژه وزارت ارشاد از ابتدا، برقراری عدالت فرهنگی و محرومیت‌زدایی بوده است؛ از این رو برای نخستین‌بار در این وزارتخانه قرارگاه عدالت فرهنگی و محرومیت‌زدایی شکل گرفت و وزیر در این حوزه مشاور دارد و این نشان‌دهنده وجود رویکرد وزارت ارشاد در این باره به صورت عملیاتی است.

وی افزود: حدود ۱۸۰ شهرستان در کشور وجود دارد که با تعاریف مختلف مشمول اولویت در عدالت فرهنگی و محرومیت‌زدایی می‌شوند.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور فرهنگی و اجتماعی مناطق محروم با بیان اینکه به دنبال توزیع منابع به طور عادلانه هستیم، عنوان کرد: یکی از راهبرد‌های جدی در قرارگاه عدالت فرهنگی اختصاص اعتبارات به بخش‌های قاعده‌ای در هرم وزارت ارشاد است.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای عدالت فرهنگی بیان کرد: حدود ۵۰ سفر شهرستانی به نقاط مختلف کشور انجام شده و می‌توان گفت که این سرکشی و تغییر نگاه نسبت به عدالت فرهنگی، اولین و مهم‌ترین اقدام است که در وزارت ارشاد دنبال می‌شود؛ وجود مشاور و قرارگاه در این حوزه و اولویت یافتن موضوع عدالت فرهنگی در همه معاونت‌ها گویای این تغییر نگاه است.

مقیمی اضافه کرد: آموزش رایگان هنر برای بیش از ۶۰ هزار نفر در مناطق کم‌برخوردار کشور از جمله اقدامات انجام شده در راستای عدالت فرهنگی است که با دو هدف استمرار و ورود به چرخه اقتصاد هنر دنبال می‌شود.

وی افزود: صندوق اعتباری هنر نیز یکی از بازوان مهم عدالت فرهنگی در وزارت ارشاد است که حامی قرارگاه بوده و عضویت، بیمه و تسهیلات در مناطق محروم را پوشش می‌دهد.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور فرهنگی و اجتماعی مناطق محروم ادامه داد: هر کسی که در مناطق کم‌برخوردار کتاب آماده برای چاپ داشته باشد، بسته به نوع کتاب وام بلاعوض دریافت کرده و تسهیلاتی به او تعلق می‌گیرد تا بتواند کتاب خود را چاپ کند؛ همچنین برگزاری نمایشگاه برای انواع آثار هنری نیازمند هزینه است که در مناطق کم‌برخوردار با کمک صندوق اعتباری هنر انجام می‌شود.

وی با اشاره به حمایت از برگزاری رویداد‌ها در مناطق محروم تصریح کرد: اولین جشنواره نغمه‌های رضوی سرحد در سال گذشته در حدود هفت شهرستان کم‌برخوردار استان خراسان رضوی با حمایت وزارت ارشاد برگزار شد.

مقیمی در ارتباط با تسهیل صدور مجوز در مناطق کم‌برخوردار عنوان کرد: کارگروه ویژه در خصوص مناطق محروم در صندوق اعتباری هنر تشکیل شده و شرایطی که برای صدور یک مجوز در مرکز استان وجود دارد، اما در شهرستان نیست را تسهیل می‌کند.رویکرد وزارت ارشاد در دو سال گذشته، توسعه عدالت فرهنگی بوده که به صورت عملی نیز اتفاق افتاده است.

وی در ارتباط با پیگیری چالش‌های خبرنگاران در وزارت ارشاد گفت: در چند روز گذشته در جلسات مختلف با حضور رئیس‌جمهور، مشکلات خبرنگاران مثل مسکن و معیشت مطرح شده و این موضوعات به طور جدی از جانب وزیر درحال پیگیری است.

مشاور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در امور فرهنگی و اجتماعی مناطق محروم افزود: به نتیجه رسیدن این مسائل دشوار است، موضوع مسکن اصحاب فرهنگ و هنر از جمله خبرنگاران در مسکن ملی به طور ویژه مطرح شده است.

وی با بیان اینکه بخشی از این مسائل استانی است و اداره ارشاد استان به همراه خانه مطبوعات باید آن را پیگیری کنند، تصریح کرد: زمینه‌ها و اراده برای حل این مشکلات وجود دارد و نیازمند رکن سوم پیگیری است؛ پیگیری‌های فردی همیشه پاسخگو نیست و پیگیری‌های جمعی بیشتره به نتیجه می‌رسد، اما در این باره هنوز نقاط ضعفی وجود دارد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->